Tek Mesajı Görüntüle
Old Dün, 09:09 #2
Nyks
Kimseyle yarışmak ilgimi çekmiyor. Umarım hepiniz kazanırsınız...
Nyks Kullanıcısının Avatarı

Üyelik Tarihi: 07-09-24
Üye No: 3
Mesajlar: 2,409
REP Puanı : 10
@Nyks
Baş bölgesi hassastır. Baş ağrısı ateş yükselmesi migren yüz nevraljisine sık rastlanır. Baş kafatası şah damarı yüzle ilgili sorunlar beyin iltihabi adale rahatsızlıkları ileri yaşlarda yüksek tansiyon görülebilir. Aşırı heyecan ve telaş beyni zorlar. Aceleci ani ve atak oluş yüzünden kazalara açıktır. Kanamaya istidatlıdır. Adrenalin bezi fazla çalışır. Terazi burcundan gelen zıt etki böbrek ve bel bölgesinde de hassasiyet verir. Koçlar genelde sık hastalanmazlar bünyeleri oldukça sağlamdır. Zaten yatağa bağlı kalmak hiç mi hiç hoşlarına gitmez. Henüz tam iyileşmeden ayağa kalkarlar. Her konuda olduğu gibi tedavi içinde kendi kafasına göre hareket ederler.

Boğa Burcu

Boğaz boyun ve ense bölgesi hassastır. Troid bezi yutak ses telleri bademcikler Kulaklarla ilgili sağlık sorunları sık görülür. Kilo almaya istidatlıdır. Kilo ile ilgili diyabetik rahatsızlıklar tansiyon astım soğuk algınlığı anjin hassas organlarla ilgili iltihaplanmalar olabilir. Aşırı yemek vücudun hastalıklara karşı savunma sistemini bozabilir. Akrep burcundan gelen zıt etki ile cinsel organlar salgı bezleri boşaltım sistemi de hassas olabilir. Erkeklerde prostat kadınlarda yumurtalık ve rahim hastalıkları görülebilir. Boğalar genel olarak kuvvetli bir bünyeye sahiptirler. Kendilerini daima genç hissederler. Yaşlanmayı kabul etmezler. Açık havayı gezmeyi ve yürümeyi sevdikleri için sağlıkları genellikle iyi olur.

İkizler Burcu

Sınır sistemleri pek güçlü değildir. Ayrıca omuzlar kollar ve eller hassastır. Köprücük kemiği kırıkları omuz ve kol ağrıları olur parmaklarla ilgili sorunlar sinirsel rahatsızlıklar görülebilir. Kekemelik konuşma ile ilgili problemlere rastlanabilir. Sindirim sistemleri çok çalışır. Bu yüzden kilo almaları zordur. Fazla merak sınır sistemini yorar. Vücut direnci azalır yorgunluk uykusuzluk görülür. Yay burcundan gelen zıt etki ile kalça ve bacakla ilgili siyatik ağrıları romatizma karaciğer hassasiyeti alerjiler görülebilir. İkizler insanı dinlenmeyi pek bilmediği için aşırı yorgunluklar yaşar. Genelde zayıf bünyelidirler. Yerinde durmayı beceremeyen ikizlerin hastalığı kendine sorun olur... Uykuya ve dinlenmeye zaman ayırmalıdırlar.

Yengeç Burcu

Göğüs kafesi memeler ve mide en hassas bölgeleridir. Gastrit ülser 12 parmak bağırsağı pankreas bağırsak iltihapları görülebilir. Hazımsızlık sorunları olur. İleri yaşlarda kilo sorunları yaşanabilir. Duygulardaki ani değişikler duygusal hassasiyet mideyi etkiler. Üşütme gaza neden ölür. Hava değişikliklerinden çabuk etkilenirler. Lodos hava aşırı baş ağrısı yapar. Süt bezleri iyi çalışır. Memelerle ilgili rahatsızlıklar kadın üreme sistemi bozuklukları görülebilir. Güneş ısınlarına karşı hassasiyet vardır. Vücut enerjisini yitirir yorgunluk olur. Oğlak burcundan gelen zıt etki ile iskelet sistemi dizler ve deri hassasiyeti olur. Yengeçlerin bünyeleri kuvvetli değildir. Acı ağrı rahatsızlıklara dayanıksız olur. Hastalığını çok büyütür. Endişe ve evham yüzünden ufak bir şeyi abartabilirler. Bakımı zor bir hasta olurlar.

Aslan Burcu

Kalp ve sırt bölgeleri hassastır. Kalp rahatsızlıkları kalp romatizması çarpıntı görülür. Kalp krizi riskleri oldukça fazladır. Dengeli bir yaşam aşırı yorulmamak ve üzülmemek sağlıklı kalmaları için çok önemlidir. İleri yaşlarda kilo sorunları olur ki bu kalp krizi riskini artırır. Sırt adale ağrıları omurga ve bel kemiği rahatsızlıkları olabilir. Moral bozukluğu sağlık direncini azaltır. Mikrobik hastalıklara istidat artar ateş yükselir. Kendilerine güvenmeleri ve etrafın beğenisini kazanma çabaları yüzünden cesurca davranışları kazaya uğramalarına kırıklara sebep olabilir. Kova burcundan zıt etki ile dolaşım sistemi rahatsızlıkları bacak ağrıları bacağın alt kısmında hassasiyet görülebilir. Aslanların bünyeleri genellikle güçlü olur. Hastalandıkları zaman aşırı ilgi isterler. Rol yaparak durumlarını dramatik hale sokarlar. Güçlü bünye


Nyks şu anda çevrimiçi
Alıntı ile Cevapla