!-- Arkaplanda ucan harfler by MARDINLI1986 Bitiş..
09-15-2024, 12:45 PM | #1 | ||
|
İçindekiler :
2 Su bardağı buğday 1 Demet dereotu 1 Kilo yoğurt Yarım su bardağı kuru fasulye Tuz karabiber Hazırlanışı : Fasulyeleri akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip, haşlayın. Buğdayı ayıklayın ve 6 su bardağı kaynar suda 1 saat bekletin. Daha sonra 45 dakika haşlayın ve suyunu süzün. Yoğurdu 1 su bardağı su ile çırparak karıştırın, tuz ve karabiber katıp ısıtın. İçine haşladığınız bulguru ve fasulyeleri katın. İncecik kıydığınız dereotu ile karıştırıp servis yapın. |
||
Yer İmleri |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|